«

»

Štampati ovo Чланак

ИМА ЛИ НАС У ТОЈ ЊЕГОВОЈ БУДУЋНОСТИ?!

Каже мудри српски народ : „Ако ти један човек каже да си будала, не узимај то за озбиљно, ако ти кажу тројица, ти се замисли, али ако ти каже њих пет онда са тобом стварно нешто није у реду“. Е па браћо Срби, када нам данас сви кажу „стоко једна“, онда знајте да смо то стварно и постали (уз дужно поштовање свих животиња под тим термином).
Ако неко случајно не верује, нека се запита – шта још треба да нам он то уради да бисмо схватили да са нама нешто стварно није у реду, и да смо од оних херојских браниоца своје отаџбине постали стока или српски речено марва?! Да ли смо ми данас тај живи доказ да је све оно што је ваљало у српском роду изгинуло на Марици, Косову Пољу, Кајмакчалану, Брегалници, Солуну…? Да ли ми који остасмо на овој светој земљи, данас треба да послужимо као заморчићи у лудовању једној будали која наше митове претвара у будуће фабрике чипова?! Сучим ћемо пред покољења, ако их уопште и буде какви смо и шта себи радимо, питање је над питањима??

Да ли се неко још сећа и уопште зна, због чега је овај наш ухапсио њиховог Мишковића? Да ли неко зна да је било ко у тој јефтиној и њему својственој демагошкој борби против криминалаца који су нам појели „БЕО, ЈУГО и друге банке“, „Гоше“, „Заставе“, „Јумка“, …завршио у букагијама ? Да ли је он када је говорио о борби против „беле куге“ мислио већ тада на свог наследника на челу владе ? А све зарад будућности ! На коју је он то будућност мислио? Има ли нас у тој његовој будућности?!

Боже, колико питања, а одговора нигде и ни од кога! Има ли у тој његовој будућности радника оних фирми од напред ? Има ли ту ове деце што освојише светска злата на такмичењима из математике, физике, хемије… или ће ту бити места само за неке Бабиће, Орлиће, Мартиновиће, Гојковиће и њима сличне?

Како је почело, радника „Гоше“ ће бити све мање и мање с обзиром да решење својих проблема налазе у самоубиствима, а ових „знаменитих јастребова“ ће сигурно бити. Они ће већ колико сутра опет за себе говорити да су били обични магарци (само цитирам једног од горе поменутих), али да су схватили да они имају право да мењају опције и идеологије јер је то по њима сасвим нормално. Наравно, промене се дешавају искључиво зарад опстанка на власти и зато погодите већ сада где ће они бити сутра. Посебно наградно питање се односи на особу са идентитетом Маја Гојковић.

Бели Прелетачевић је можда синоним и пародија за ово данас, али оно што је погубно је свакако чињеница да у нама и данас живи мит издаје Вука Бранковића, кога озбиљно прети да угрози клика са све Вођом на челу. Мит или истина просудите сами!

Када по ко зна који пут изговори да ће плате бити највеће у историји, да нам је тај БДП већи него икада у историји, да нам је дефицит мањи него икада у историји и када у делиријуму свог лудила изговори да је он изградио више од свих пре њега заједно???!!!…, онда се просто човек пита има ли уопште смисла о том и таквом човеку било шта рећи и уопште трошити време? Ругајући нам се са фекалних ТВ канала и насловница информ(биро)ера, попуњених отпадним, канализационим садржајем, овај човек више не иритира већ озбиљно љути.

Рентирајући нас као најјефтинију робу и то ону потрошну, ми смо сви за њега само камен у ципели на његовом путу у недођију. Каква црна Европа и та Унија. Није њему стало ни до ничега сем до себе, брата му и кумова. Ко покуша да му се супростави (а при том је његов), тај заврши у карантину у спа центру „Ковачица“. Ко му се супростави, а није његов, тај заврши у карантину попут ЦЗ-а, Падињака и сличним васпитно-поправним заводима, а они чији је заправо он ?… Е, ти се судски ослобађају и опет попут јахача апокалипсе узимају дизгине у руке и корбачима по грбачи и новчанику шибају овај народ.

Share

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://pokretnezaposlenihsrbije.rs/?p=404

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Možete koristiti ove HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>