«

»

Štampati ovo Чланак

МИТОВИ И МИТО

Онај што ономад величаше Мурата и то бираним речима и који не би да полемише, да ли је Милош на превару убио тог великог војсковођу или је то пак учинио херојски са двадесетак својих мангупа, изгледа је једини схватио грешку у српском правопису и зато га тек сада схватам .У Србији се не каже МИТ него МИТО !!!

Црни Александре Нидоколени, па зар митом што узе од Цанета Жапца и Богољуба Музиканта да нам рушиш МИТ о Лазару и Милошу?! Па зар ти стварно мислиш да, ако уопште и опали тај топ, што га назваше (о срамоте) именом твојим, можеш да надјачаш буку што куља и која ври у нама сада немима?! То што ти још ништа не чујеш, није зато што нас нема, већ зато што ти и не можеш да нас чујеш од цике и вриске што је прави овај твој ботоксирани власник неке ружичасте ТВ. Хор подгузних мува, у вишегласју са све Ђуком Коњом и Крлетом смрадом од Тадића, Александре Нидоколени, помутио ти је разум, те стварно не схваташ разлику између МИТА и мита. То што су у томе велику улогу одиграли и ти твоји деливери саветници Блерови и Шредери није ништа чудно. То је код њих тамо и те како уобичајено поготово кад се мито узима од пуноглаваца какав си ти. Они итекако добро знају да се од МИТОВА не живи, већ искључиво од мита (подразумева се у кешу).

Колико се год ти трудио да овај историјски МИТ потреш из сећања србинова, то ти успети неће. Милица је од Лазара преузела барјак окрвављен створеним МИТОМ о слободи србиновој, а тај са дугиним бојама што Ти предаде Ани са отока Крка, вечно ће ти бити на срамоту.

То што нам нудиш чипове из страних инвенстиција нашим парама, никада Александре Нидоколени, знај, неће моћи да обришу из сећања србинова МИТ о онима који су га стварали и учинили не малим, како то ти тврдиш, већ великим и поносним народом.

Изградивши тако култ о себи од мита, сада оде корак даље те правиш МИТ о својим епским пријемима и испраћајима на степеницама здања почев од оних султанских у Истанбулу до оних у Белој кући, а ту негде стиже да уденеш и оне Кремаљске. Колико се тек МИ сада осећамо поноснима Ти не можеш ни да замислиш. Еј ! нашег Вожда испраћају и при том прекидају вечеру (где ли си ти тада био још се не зна ал ће Жељко у неком будућем писму и то да јави), и низ читаве степенице те испраћају до аута (ниси ваљда мислиоШто јес-јес, такву почаст ни Милош није својевремено доживео док је султану скуте љубио ! (Упс, ваљда знаш да су скути оно испод колена ближе стопалима)!
Уместо закључка : Док је нама тих светских степеништа и пара у буџету узетих од плата и пензија, за нас нема зиме. Ето нама признања са свих страна а инвеститори… ви у ред како то доликује једној правној и уређеној држави, не може у Србију свако да ради шта хоће и како он то хоће, код нас се зна ко је Врховни командант а ко Министар одбране! Али, ипак знајте једно :

Док је у нас Србаља још МИТОВА, нема тог МИТА па био он у кешу ил у злату којим ћете сутра моћи да откупите овог нашег од зла што нам заједно направисте !

Share

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://pokretnezaposlenihsrbije.rs/?p=401

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Možete koristiti ove HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>