«

»

Štampati ovo Чланак

КАД СЕ ПРЕДОЗИРА ВУЧИЋЕВ КОКАИНСКИ БОТ

Када се власник ружичастог канала са логом у ћошку што, Боже ми опрости, личи на фекални остатак ретке столице, обрати писмом јавности својим, сада већ далеко препознатљивим стилом, онда је то догађај сам по себи вредан пажње.
Ко до сада није знао да се малтер који отпадне после керамичарских радова, не користи за „шмркање“ и да то може да има штетне последице по конзумента, сада проверено, из прве руке може да види да само права и квалитетна супстанца може да изазове излив елoквентности и интелигенције као што је то у случају поменутог дежурног за писање писама. Ову тврдњу знаменитог културолошког ствараоца (екстработа) требало би добро да изанализира и над њом се замисли сваки керамичар, а посебно један што је у животу удисао и малтер и кафу некако истовремено.
Шта ли смо ми то толико згрешили, па морамо да живимо у друштву где један такав, (ајд сада погоди израз, а да не увредиш не њега него себе), себи да за право да прокоментарише било шта и било кога. Да ли је грех оне натполовичне већине, што ономад даде свој глас „оном“ и његовима да нас мрцваре и вређају, толико велики да још мора све то да објасни и брани овај несрећни власник медија са све и мирисом и укусом оне његове флеке из ћошка. Да би доживљај био још већи све то би зачињено дејством неке њему омиљене квалитетне прашкасте материје.
Збогом памети, рекао би неко, а да ли је баш тако ? Наравно да није! О свему што нам се дешава и шта ће нам се дешавати, све лепо пише у „студији случаја“ где је свој суд дала и објаснила нека позната румунска маркетиншка агенција. То што је њено седиште, гле чуда, на истој адреси и броју (само на другом спрату) где се окупљају и они што на ту адресу улазе без свог, а излазе са ЊЕГОВИМ мишљењем, само је пука случајност. Мистерију око те агенције сада ће као приоритетни задатак да разреши, а потом и разбуца, ко дотрајалу канализациону инсталацију најбољи керамичар на тајном задатку, пре него што све обложи новом керамиком и плочицама произведеним у српској фабрици страног власника, уз обилату субвенцију државе која ће бити изграђена за 2-3 године у рецимо Крушевцу, на пример.
Што се тиче памети: У правној науци и законима, постоје одредбе које ослобађају одговорности учиниоце недела уколико је до радње дошло у одсуству здраве памети и свести, те и то треба имати у виду.
Стиче се утисак и намеће закључак, да су ови румунски маркетиншки стручњаци одлично проучили наше законе, те по том основу и створише ботове као носиоце, односно преносиоце свих заразних болести што их смишља овај наш, а у ствари њихов. Осим ботова, ту је као екстра додатак у форми медијске потпоре, додат и овај ружичасти (испод носа и помало беличаст), некада шеф посланика ЈУЛ-а, јер је ЈУЛ био КУЛ, а сада је то ипак све напр(е)дно.
Све ово дакле што нам се дешава, производ је добро смишљене операције и једино што радује и улива наду за сутра, је чињеница да злодела треба да прикрију и аболирају један обалављени испод носа доктор и један керамичар.
Познавајући њихове домете, унапред се радујем дану када ће питање утврђивања коначне одговорности неког из света ове политике бити знатно олакшано.

Share

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://pokretnezaposlenihsrbije.rs/?p=396

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Možete koristiti ove HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>