«

»

Štampati ovo Чланак

VUČIĆEVE REFORME SVE USPEŠNIJE A MRTVIH I BOLESNIH SVE VIŠE

.
Zahvaljući Aleksandru Vučiću Srbija je postala El Dorado za belosvetske korporativne mešetare, hohštaplere, mafijaše i ostale špekulantske vucibatine. Stotine hiljada hektara komercijalnog i poljoprivrednog zemljišta države Srbije dao im je u bescenje a stotine miliona evra im poklonio iz budžeta. Narodnih para i narodne imovine! Tamo gde je bilo neophodno oduzimala se i rušila privatna imovina gradjana Srbije, premeštane su naplatne rampe, menjane gradjevinske namene. Kako bi inostranim kompanijama obezbedio najjeftiniju radnu snagu u Evropi kralj laži Aleksandar Vučić je nametnuo “istorijske reforme za spas Srbije”: pljačkanje penzionera, prosvetnih radnika, lekara, policije i drugih društvenih kategorija. Osiromašeno stanovništvo je oterano u finansijsku bedu, beznadje i sramotu. Uslovi pod kojim rade su robovlasnički. Primanja ne mogu da im obezbede ni biološki opstanak. Propisi, zakoni i Ustav ne važe za Aleksandra Vučića a, takodje, ni za “strane investitore”. Svim inspekcijama, nerežimskim novinarima i psima je strogo zabranjen prilaz i ulaz u objekte stranih kompanija. Aleksandar Vučić se hvali da je “zaposlio” 130 000 ljudi ali prikriva da je 200 000 zaposlenih izgubilo posao! A za to vreme sindikati su, na čelu sa Orbovićem, svoju društvenu ulogu zamenili za državnu mašineriju za mlevenje srpskih radnika. Konačan rezultat “ekonomske istorijske reforme” je 1 500 000 nezaposlenih, ekonomsko robovlasništvo, medijska diktatura, socijalna beda, sramota, poniženje, beznadje, red na kazanima narodnih kuhinja i izvršitelji na vratima i sve više mrtvih i bolesnih.

Studenti su širom Srbije inicirali proteste “Protiv diktature” jer ne žele da žive pod diktaturom Aleksandra Vučića i njegove partije, u zemlji jednoumlja.

“Pokret nezaposlenih Srbije” podržava proteste “Protiv diktature” i najavljuje svoje aktivno učešće.

.

Share

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://pokretnezaposlenihsrbije.rs/?p=361

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Možete koristiti ove HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>