«

»

Štampati ovo Чланак

HABIBI VUČIĆ

Dok milioni nezaposlenih i gladnih gradjana Srbije tumaraju lavirintom beznadja u nadi da će doći do bilo kakvog posla i tako prehraniti porodicu, država nemilice troši narodne pare na rešavanje tranzitnih problema migranata a usput zahteva i da osiromašeno gradjanstvo Srbije pomogne iste sa hranom, odećom i sredstvima za higijenu. Naravno, tu plaćenu državnu orkestriranu kampanju zdušno pomažu mediji i debelo plaćene nevladine organzacije koji se u svakodnevnim izveštajima sa terena takmiče u pronalaženju najtužnije slike i situacije migranata, atakujući tako na emocije gradjana Srbije koji će na kraju morati da ih usvoje i izdržavaju. Migrantska kriza je dobro došla vlasti jer ne mora više da se pravda zbog kriza u zdravstvu, školstvu, kulturi, i finansijskom kolapsu države. U Srbiji se piše i priča o migrantima, učesnicima rijaliti programa i najavljenim izborima. A najviše, naravno o Vučiću. Vučiću premijeru, da ne bude zabune. Našem Habibiju. I o njegovim herojskim delima. Jer pored „istorijskog“ projekta „Beograd na vodi“ zahvaljujući Vučiću dobićemo novu „istorijsku“ lokaciju –„Sirijum“. Budućnost će pokazati kakva je veza izmedju projekta „Begrad na vodi“ i projekta „Sirijum“i koliko ti projekti imaju veze sa planiranom islamističkom „Green Line“.Šta naš habibi Vučić poručuje nezaposlenim uvozom migranata?
1.Ima i gorih stvari od biti nezaposlen.
2.Kad si već nezaposlen učestvuj u nekom od rijaliti programa, jer za drugo nisi.
3.Kad za drugo nisi glasaj za habibi Vučića – u suprotnom crkni!
Naravno da „Pokret nezaposlenih Srbije“ neće podržati habibija niti njegove stranačke političke kreature oličene u liku i nedelu Aleksandra Vulina po kome u isto vreme raste broj zaposlenih i nezaposlenih.

Share

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://pokretnezaposlenihsrbije.rs/?p=247

2 comments

  1. ELIOT NES

    EVO ZA KOJI MINUT POCINJE SVECANO PROMOCIJA LJUDSKE BOLESTI KOJA SE SVE VISE UVLACI U SRBIJU AKOJA SE PRAVDA RAVNOPRAVNOSTI I SAMOOPREDELJENJEM JER BOZE MOJ SVAKO IMA PRAVO NA SEKSUALNE SLOBODE.PEDERSKI LOBI JE USPEO DA DOBOJE CELU NEDELJU DA TRUJE DECU SVOJIM OBJASNJENJIMA KAKO JE KUL BITI LGBT SAMO NE ZNAM KAKO CE IM OBJASNITI PROSTU REPRODUKCIJU I KAKO CE SE UVECATI NARASTAJ U OVOJ ZEMLJI KOJA SVESNO ZAHVALJUJUCI ONIMA KOJI POLAKO IZDAJU PRAVOSLAVLJE IDE KA TOME DA BUDE IZBRISANA SA SVIH MAPA. DA NE BIH VISE DAVAO VAZNOSTI ONIMA KOJIMA JE MEST U MENTALNIM I ZDRAVSTVENIM USTANOVAMA OVIM PUTEM POZIVAM SVE NEZAPOSLENE DA DOBIJU SVOJU NEDELJU DA VIDIMO KOLIKONAS JE I KO YAVRDJUJE VECU PAZNJU MANJINA ILI VECINA DAJTE DA JEDNOM NEZAPOSLENI IZADJU DA SE VIDI KOLIKA JE TA SNAGA KOJA DA AKO SE IMALO ORGANIZUJE MOZE DA OZDRAVI OVU ZEMLJU PREPUNU SLJAMA IZDAJNIKA I KOJEKAKVIH BOLESNIKA ,POKRENITE SE NEZAPOSLENI NE CEKAJTE OD NIKOGA POMOC JER TO SU LAZI KOJE VAS USPAVLJUJU DA NE BI TRAZILI PRAVO NA ULICI . A KAKO STE PREPUSTENI ULICI UZMITE JE I NE DAJTE DA NJOME SETAJU BOLESNICI I OSTALA GAMAD .

  2. ELIOT NES

    A SAD DA NASTAVIM DALJE JER OVO IDE NEGDE KA NECEMU GDE NI OVI NOVI POLTRONI NE ZNAJU KA CEMU TO VODI.DVA DANA JE BILO DOSTA DA SE OBJASNI KAKO JE BEOGRAD NA VODI DOBRA KOMBINACIJA ALI CE TRAJATI 30 GODINA DA SE ZAVRSI.NORMALNO PARE CE SE UZETI U PROCENTIMA I KOMBINACIJAMA NA RAZNE OF SHOR RACUNE ODMA.DVA DANA JE TRAJALO MAZANJE OCIJU NARODU A ZATIM JE NADJENA NOVA IGRA DA SE ZABAVI OVAJ NAROD I DA MNOGO NE RAZMISLJA SAMO NECE TO TRAJATI DUGO.PRVO AFERA POLIGRAF ZA KOJU NEMA STA DA SE KAZE JER DB OVE ZEMLJE NE KONTROLISE NIKO IAKO JE SLINA REKLA DA JE POD NADZOROM,A ZATIM GLE CUDA OBRACANJE JAVNOSTI POVODOM IZJAVA JEDNOG III RAZREDNOG KRIMINALCA JER JE ISTI U RIJALITIJU IZLUPETAO PAR GLUPOSTI PA ISTOG TREBA IZVUCI NAPOLJE DAQ NE KVARI OMLADINU I DA PRIZNA SVE ONO ZASTA JE DO SADA ROBIJAO 20 G.PA GOSPODO NISMO NI MI VRANE KADA CE NEKO DA POZOVE ONE KOJI SU PRAVI GOSPODARI ZIVOTA I SMRTI U OVOJ ZEMLJI KAO STO SU RADE MARKOVIC,JOVICA STANISIC,FRANKO SIMATOVIC I NADAM SE I POSLEDNJI MEDJU NJIMA G.VELJOVIC,JER OPSTE POZNATO JE DA U OVOJ ZEMLJI ZADNJIH 25G POLICIJA JE TA KOJA JE BILA ORGANIZVANA NA PRINCIPIMA ITALIJANSKE MAFIJE I ONA JE DAVALA LICENCE ZA UBIJANJE ZA RAZBOJNISTVA SVERC DROGE KOJEKAKVIM NABEDJENIM KRIMINALCIMA PA SAD MISLE DA MOGU TO DA IZBRISU ALI IMA ONIH KOJI JOS IMAJU PAMCENJE PA MOGU DA IZNESU BAR NESTO OD TOGA TEK TOLIKO DA NE BUDE DA SMO SVI VRANE,I GOSPODIN PREMIJER JE ZABORAVIO DA JE NEKAD BIO POD ZASTITOM KRIMINALACA KADA JE DOLAZIO NA STOMATOLOSKI FAKULTET SA G.MILANOVICEM DIREKTOROM TELEVIZIJE ZBOG KOGA JE IZGINULO ONOLIKI RADNIKA RTS.DA NE BI BILO DA POLICIJA NIJE POSTENA REC JE O MALOM BROJU ALI SNAZNO UTICAJNOM I DOBRO ORGANIZOVANOM,TAKO DA SADA ISTI TI CISTE POSTENE POLICAJCEOVIH DANA PREKO 2000 POLICAJACA VECINOM POSTENIH IDE PO KRATKOM POSTUPKU U PENZIJU,NEKO KAZE PO GODISTU A JA PITAM PAKOJE JE GODISTE DIREKTOR ZBOG KOGA POLICAJCI IZVRSAVAJU SAMOUBISTVA.VAZNO JE DA JE U JAVNOM SEKTOR UHLEBLJENJE NASLO OKO 8000 PARTIJSKI VERNIH RADNIKA I TAKO OPET IDEMO U KRUG KAO KUCE KOJE JURI SVOJ REP.NADAM SE DA CE KRISTIJAN RESITI SAV KRIMINAL OVE ZEMLJE JER JE ON SADA NEPRIJATELJ BR.1 I OD NJEGA ZAVISI OPSTANAK OVE ZEMLJE NAPRED SLINO STISNI GA DA SVE PRIZNA,A ONDA IDI I ZAVRSI ONU SEPTICKU JAMU NA FARMI JER SI JE SVOJOM IZJAVOM NAPUNIO DO VRHA BRAVO MINISTRE POLICIJE.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Možete koristiti ove HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>