«

»

Štampati ovo Чланак

ARMIJA NEZAPOSLENIH: DEMARŠ PREMIJERU SRBIJE ALEKSANDRU VUČIĆU

Obraća ti se Armija nezaposlenih koja se ubrzano regrutuje i uvećava od Miloševića do danas. Kako smo obavešteni od naših analitičara tendencija je da će nam se pridružiti još 200 000 regruta, što po podacima kojim raspolažemo ( Agencia Factor Minus) pokazuje da će naša armija brojati preko 1 500 000 ljudi. U našem sastavu imamo i slabovide, slepe, gluve, ometene u razvoju, invalide, ratne veterane i ratne vojne invalide kao i potpuno radno sposobne, svih veroispovesti i narodnosti. Premijeru Aleksandre Vučiću, ovim putem želimo da te upozorimo da je Armija nezaposlenih odavno na rubu egzistencije i da će sa najavljenim smanjenjem plata, penzija, poskupljenjima struje, prevoza, gasa, osiguranja, hrane, odeće i obuće, i tako dalje, pasti ispod životnog cenzusa. Kako su nam prava na rad u tvojoj državi svedena na ništa a takodje su nam ukinuta prava na radu inostranstvu na poslovima plaćenih ratnika, pod pretnjom apsa, obaveštavam te da smo mi Armija nezaposlenih prinudjena da povučemo radikalne reformske poteze koji će biti bolni za vladu ali za nas svrsishodni. Upozoramo te da Armija nezaposlenih neće više tolerisati manipulisanje našeg imena u političke i markentiške svrhe. Posebno ne od tvog političkog brabonjka Aleksandra Vulina. Mi stojički čekamo da ispuniš obećanje da ćeš 500 000 ljudi zaposliti, eto već dve godine, pardon četiri meseca. Kako naši analitičari vide od te priče nema ništa. Zbog uvećanja naše Armije nezaposlenih napravili smo strategisjki plan za formiranje specijalnih jedinica Ulica nezaposlenih kao i Trgovi nezaposlenih. Aleksandru Vučiću, premijeru i kralju Srbije, mi smo spremni za rad, ako treba i ispred vlade. Od tebe zavisi!

Share

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://pokretnezaposlenihsrbije.rs/?p=179

7 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

 1. dušan

  Samo napred i ni koraka nazad!

 2. Aleksandar

  I ja se javljam volontiram u sudu 1 godinu bez dinara završio sam i saobraćajnu školu i medicinsku sve u trajanju 4 / godine pa sam od muke bio u Norveškoj nisam mogao da radim ko čistač vratio se završio Pravni fakultet i bez dinara iako radim u sudu, kažem dosta je bilo mi mladi a sve je više i više smo arhivirani i ova vlast iako imamo najviša obrazovanja se ponaša kao prema stoci, recimo jednom dosta je bilo, zašto nepismeni i ludaci da nas vode a mi da gladujemo, uzeli su nam i dostojanstvo i veru u bolji život jer su nas blokirali namerno zato što ih je strah od nas oni su nepismeni pa zato i silom vladaju ovo ako nije šala vreme je da mi preuzmemo vlast jer ovo su izdajnici,lopovi i ako nešto ne preduzmemo ostaćemo i bez hleba.

 3. radivoj milutinovic

  јавна подрска армије неѕапослених и додати социјално угроѕених ово је трагедија и у богатој војводини влада неѕапосленост глад асоцијална помоц 81оо динара и после девет месеци ни то нема доста је било нецемо вуцицу да ѕивимо у робовласницком систему све сто си обецао била је сарена лаѕа судство туѕиластво катастрофално корупција невидјена ниједна лоповска приватиѕација није понистена а камоли уцесници понисзени устај оплјацкани народе радницка класа се таласа са овим лопурдама несмемо доцекати ѕиму болје гроб него роб

 4. ELIOT NES

  u potpunosti se slazem sa ovim zapazanjem bojim se samo da opet ne izvedu opet neki marketing po nalogu gospodina koji stoji iza premijerovog stajlinga i marketinga pa da se opet otvori neki novi pogon koji ce zaposliti nove radnike koji jedva cekaju da rade,a kada se to malo zaboravi istima se ne isplacuju ni licni dohodci koji su i za eu abnormalno veliki (OKO 15OOO DIN) ovo malo aluzije na VULINOV pogon u Zubinom potoku koji je pre godinu dana tako lepo otvorio a sad one jadne zene varaju kao da su roblje,ali valjda ce i gdin SOROS da opomene svog malog od palube da su kuka i motika resavale dosta problema na teritoriji male SRBIJE.

 5. Tomislav Nikolić

  samo masovni izlazak na ulicu i građanska neposlušnost.narode ako si normalan izađi jer ti je fizički opstanak ugrožen

 6. Maja

  Ko vam je sta uzeo. Trazite od Vucica da vam da posao. Svasta. Motike u ruke, pa njive. Srbjija je u parlogu, nema ko da je radi.

  1. Петар

   Мајо, да сте ви земљорадници остали где вам је место, а то је на њиви, уместо што сте тражили политичке и рођачке везе да се убаците на државне јасле, не би ми грађани били без посла.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Možete koristiti ove HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>