«

»

Štampati ovo Чланак

POLITIČKI ISPRDAK SINIŠA MALI

Politički isprdak Siniša Mali i slučajni gradonačelnik Beograda je izjavio: „svetska je tekovina da se prevoz plaća i to moraju da rade i Beograđani“ jer, dodao je on, u suprotnom grad neće biti u mogućnosti da plaća održavanje vozila i nabavke.
Slučajni gradonačelniče, (beo)gradjani nisu odlučivali o sistemu koji se primenjuje u GSP, sistemu BUS PLJUS kojim je predvidjeno da se vlasniku isplaćuje 40 miliona dinara mesečno bez obzira na broj prodatih karata, već je odluku donelo političko smeće i veće grada Beograda u kojem je bio i gle slučaja, jedan Dejan Mali. GSP uzima pare iz budžeta a te pare su od svih gradjana ove zemlje. Naravno da se od tih para okorišćavaju i privatni prevoznic koji su u sastavu GSP. Direktor GSPa je nedavno izjavio da sam ugovor sa vlasnicima BUS PLJUSA, nije toliko bitan koliko je bitno da gradjani plaćaju karte za prevoz. Slučajni gradonačelniče Beograda: svetska je tekovina da gradjani u demokratskim zemljama znaju gde odlaze njihove pare, a isto tako ako GSP nije u stanju da funkcioniše treba da se ukine kao nerentabilno preduzeće, ili da se njim upravlja sa sposobnim nepartijskim kadrom. Ili je sve ovo jedna priprema da se i ovo preduzeće proda arapima? Naravno budzašto.

Share

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://pokretnezaposlenihsrbije.rs/?p=172

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Možete koristiti ove HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>